Facts about Port en Madeira

coverIDFacts about Port and Madeira is zonder twijfel het meest amusante en geciteerde standaardwerk over Port.

Voor iedereen die wil weten hoe, waar, door wie en onder welke omstandigheden er eind 19e eeuw Port en Madeira werd gemaakt is dit werk nu als ebook te downloaden.

Met gevoel voor humor en oog voor detail schrijft Henry Vizitelly in 1880 over het werk in de wijngaarden en wijnkelders, de technieken die daarbij worden toegepast, de mensen die daarbij betrokken zijn en de omstandigheden waarin zij leven. Het verhaal wordt verhelderd met tekeningen van zijn zoon Ernest.

De ebook versie van Facts about Port and Madeira is een handmatige reconstructie van het origineel uit 1880 en kan zonder toestemming worden gedeeld zolang het niet voor commerciële doeleinden is en er geen wijzigingen in worden aangebracht.

Voer onderaan deze pagina je mailadres in of “like” de Facebook pagina van Portpraat om op de hoogte te blijven van eventuele updates.

Veel leesplezier toegewenst.

 

Download Facts about Port and Madeira

 

Om het epub-bestand te kunnen lezen sleep je hem naar de iBooks applicatie op je Mac of open je hem op je PC met Adobe Digital Editions, die je hier kunt downloaden.